• Home
  • Over ons
  • Diensten
  • Aanbod
  • Contact
  • Blog
Blog  
In gesprek met je (ver-)huurder over de huurprijs.
Dat geldt ook voor huurprijzen van zakelijk vastgoed. Soms blijkt een huurprijs veel te hoog ten opzichten van vergelijkbare objecten en soms blijft deze achter op de huurstijgingen in de buurt.
Lees verder
Het Energielabel voor utiliteitsgebouwen
Het energielabel is vandaag de dag verplicht voor eigenaren van een utiliteitsgebouw bij verkoop, verhuur en/of oplevering. Voor zowel nieuwbouw als bestaande utiliteitsgebouwen is een energielabel bij verkoop of verhuur verplicht. Bij nieuwe verhuur dient de eigenaar van het gebouw verplicht een afschrift van het energielabel aan de nieuwe huurder geven. Bij verkoop ontvangt de koper het energielabel van de vorige eigenaar. Het label voor utiliteitsbouwen is het EPA-U label.
Lees verder
Weet met wie u zaken doet!
Meestal gaat het goed maar als vastgoedeigenaar loopt u risico's van niet betalende huurders . U kent ze vast wel de verhalen van huurders die na enkele maanden al huurachterstand hebben. U moet achter uw geld aan maar u bent niet de enige crediteur. De huurder is "blut". Uiteindelijk moet u via de rechter de ontbinding van de huurovereenkomst aanvragen en kan het pand worden ontruimd.
Lees verder

Categorieën

Over onsWij gaan voor grote resultaten. We zijn flexibel, doelgericht en betrokken.
Met intellect op het gebied van zakelijk vastgoed.

Wij helpen u verderDe kracht van Beudeker

1

Expertise en ervaring

Ruime ervaring gecombineerd met actuele kennis van zaken en trends in de markt. Wij zijn goed op de hoogte. Complexe regelgeving, bouwkundige en economische ontwikkelingen volgen wij op de voet.

2

Creatief en flexibel

Wij bereiken met een klein team grote resultaten. Wij kunnen snel en effectief reageren op vragen uit de markt. Wij denken proactief met u mee, creƫren kansen en komen met echte oplossingen.

3

Betrouwbaar en betaalbaar

Betrokkenheid en persoonlijk contact met opdrachtgevers, aanbieders en zoekers. Geen gedoe maar eerlijke heldere adviezen en een optimale dienstverlening tegen zeer concurrerende tarieven.

DienstenWe doen waar we goed in zijn. Met oog voor detail.

BEUDEKER MAKELAARS

Verkopen en verhuren

U wilt zakelijk verkopen of verhuren. Wij weten waar de vraag vandaan komt en waar prospects te vinden zijn. Het is een kwestie van adequaat reageren en zien waar de kansen liggen.

Kopen en huren

Wij weten wat er aangeboden wordt. Dagelijks scannen wij het aanbod van zakelijk vastgoed in de regio. U bent op zoek naar huisvesting voor uw bedrijf, winkel of kantoor. Wij hebben de ervaring en onderhandelen dagelijks bij vastgoeddeals. Prijs en voorwaarden kansen en bedreigingen brengen wij snel en in beeld.

AanbodZakelijk kopen, huren, verkopen of verhuren

Beudeker
Bedrijfsmakelaars

Hoogstraat 19c
1541 KW Koog Aan De Zaan
075-6217722

Routebeschrijving

Gratis advies!

U heeft een vraag en zoekt naar een antwoord waar u verder mee kunt. Wij helpen u graag verder. Kom daarom langs voor vrijblijvend advies. De koffie staat klaar.