• Home
  • Over ons
  • Diensten
  • Aanbod
  • Contact
  • Blog
Blog  
In gesprek met je (ver-)huurder over de huurprijs.
Dat geldt ook voor huurprijzen van zakelijk vastgoed. Soms blijkt een huurprijs veel te hoog ten opzichten van vergelijkbare objecten en soms blijft deze achter op de huurstijgingen in de buurt.
Lees verder
Het Energielabel voor utiliteitsgebouwen
Het energielabel is vandaag de dag verplicht voor eigenaren van een utiliteitsgebouw bij verkoop, verhuur en/of oplevering. Voor zowel nieuwbouw als bestaande utiliteitsgebouwen is een energielabel bij verkoop of verhuur verplicht. Bij nieuwe verhuur dient de eigenaar van het gebouw verplicht een afschrift van het energielabel aan de nieuwe huurder geven. Bij verkoop ontvangt de koper het energielabel van de vorige eigenaar. Het label voor utiliteitsbouwen is het EPA-U label.
Lees verder
Weet met wie u zaken doet!
Meestal gaat het goed maar als vastgoedeigenaar loopt u risico's van niet betalende huurders . U kent ze vast wel de verhalen van huurders die na enkele maanden al huurachterstand hebben. U moet achter uw geld aan maar u bent niet de enige crediteur. De huurder is "blut". Uiteindelijk moet u via de rechter de ontbinding van de huurovereenkomst aanvragen en kan het pand worden ontruimd.
Lees verder

Categorieën

Over onsWij gaan voor grote resultaten. We zijn flexibel, doelgericht en betrokken.
Met intellect op het gebied van zakelijk vastgoed.

Wij helpen u verderDe kracht van Beudeker makelaars

1

Expertise en ervaring

Ruime ervaring gecombineerd met actuele kennis van zaken en trends in de markt. Wij zijn goed op de hoogte. Complexe regelgeving, bouwkundige en economische ontwikkelingen volgen wij op de voet.

2

Creatief en flexibel

Wij bereiken met een klein team grote resultaten. Wij kunnen snel en effectief reageren op vragen uit de markt. Wij denken proactief met u mee, creëren kansen en komen met echte oplossingen.

3

Betrouwbaar en betaalbaar

Betrokkenheid en persoonlijk contact met opdrachtgevers, aanbieders en zoekers. Geen gedoe maar eerlijke heldere adviezen en een optimale dienstverlening tegen zeer concurrerende tarieven.

DienstenWe doen waar we goed in zijn. Met oog voor detail.

Consultancy

Complexe vastgoed vragen behandelen is ons dagelijks werk. Wij begeleiden interne en externe vragen, wij zijn kritisch en scherp bij het opstellen van contracten en denken met u mee.

Taxaties

Wij zijn gecertificeerde en beëdigde taxateurs in zakelijk vastgoed. Onze taxaties voldoen aan de hoogste banknormen. Rapportage conform EVS en NRVT richtlijnen.

Makelaardij

U wilt zakelijk kopen, huren, verkopen of verhuren. Wij weten waar de vraag vandaan komt en waar prospects te vinden zijn. Het is een kwestie van adequaat reageren en zien waar de kansen liggen.

Onteigening

Als uw grond, befrijfsgebouw of huis moet wijken door overheidsplannen, zijn wij de deskundige om dit proces te begeleiden. Onteigening is een zeer complexe materie. Laat geen kansen liggen.

Vastgoed management

Wij beheren verhuurd vastgoed van klein en groot en doen dit met een proactieve houding. Wij ontzorgen en streven naar continuïteit voor particuliere beleggers en kleinere instellingen.

Geselecteerd aanbodZakelijk kopen, huren, verkopen of verhuren

Te Huur
Bedrijfsruimte
Westzijde 422
1506GM Zaandam, 260 m2
Bekijk op Funda
Te Huur
Winkelruimte
Vlietsend 63
1561AB Krommenie, 144 m2
Bekijk op Funda
Te Huur
Kantoorruimte
Westzijde 237 O
1506 GE Zaandam, 84 m2
Bekijk op Funda
Te Koop
Nieuwbouw bedrijfsunits
Omweg ong.
1566 HP Assendelft, 132 m2
Bekijk op Funda
Te Huur
Multifunctionele ruimte
Industrieweg 10 K
1566 JP Assendelft, 427 m2
Bekijk op Funda
Te Koop
Bedrijfsruimte
Daalderweg 22 b Zaandam
1507 DT Zaandam, 1.170 m2
Bekijk op Funda
Te Huur
Praktijkruimte
Gele Ring 150
1567 GJ Assendelft, 95 m2
Bekijk op Funda
Te Huur
Praktijkruimte
Industrieweg 10 D
1566 JP Assendelft, 30 - 1.350 m2
Bekijk op Funda
Beudeker
Bedrijfsmakelaars

Hoogstraat 19c
1541 KW Koog Aan De Zaan
075-6217722

Routebeschrijving

Gratis advies!

U heeft een vraag en zoekt naar een antwoord waar u verder mee kunt. Wij helpen u graag verder. Kom daarom langs voor vrijblijvend advies. De koffie staat klaar.